NEO kapcsolószekrény termékcsalád
NEO szekrények
Új innovatív termékcsalád a Fibox kínálatából, ami már elérhető.
NEO típusok robosztus védelemre alkalmasak, polikarbonát és ABS alapanyagból gyártva szürke és átlátszó fedéllel is készül.
A NEO dupla szigetelésű, duplafalú alapsarokkal, valamint integrált esővédővel rendelkezik.
Nagyon egyszerűen és gyorsan telepíthetők, mivel extra beépítési helyet és nagy felületet biztosítanak az installáláshoz és a karbantartáshoz.
Méretek: 320x200x150, 320x320x150 és 420x320x150 mm.
Védettség: PC és ABS: IP 66/67
A típus ismertetése a link szerinti rövid videón tekinthető meg,
PW védő ablakok kapcsoló szekrények elemeinek védelmére
PW ablakok
A kijelzők, kapcsolók és működtető alkatrészek szennyeződéstől, a nedvességtől és az illetéktelen hozzáféréstől való védelméhez, a FIBOX robusztus műszervédő ablakokat (PW) kínál 450x400x90 mm és 340x300x90 mm mérettartományban. A polikarbonátból készült védőablakok gyorsan és egyszerűen felszerelhetők mindenféle kapcsolóházra és asztali rendszerre. Ez azt jelenti, hogy egyszerű alternatívát kínálnak a költséges, egyedi megoldásokhoz. Mindkét PW modell keretből áll, folyamatos csuklópánttal és átlátszó burkolattal. A nagy megtekintési területnek köszönhetően a fedett kapcsoló-, kijelző- és vezérlőelemek bármikor könnyen megfigyelhetők, még zárva is. A 85 mm belső magasság miatt például a kulcsos kapcsolók is biztonságosan védettek. Az összeszereléshez a keretet egyszerűen a vezérlőelemek körül kell elhelyezni, és belülről nyolc csavarral rögzíteni. A keret további intézkedés nélkül biztosítja a tömítettséget, a keret és az ablak hátsó részének habosított PUR tömítéses kivitele miatt. Az átfedő konstrukció fokozott szilárdságot és tömítettséget biztosít, így az ablak bezárásakor IK09 ütésállóság és IP66 vagy NEMA 4X védettség érhető el. A védőablakok alapkivitelben két dupla bitzárral vannak felszerelve. Kérésre a FIBOX kulcsos modelleket is szállíthat.
Termékbemutató kisfilm
Telekommunikációs tervezők és kivitelezők részére ajánlott robosztus, de mégis rádió frekvenciákat áteresztő üvegszálerősített ARCA kapcsoló szekrények
kültéri felhasználásra (is) a német FIBOX cégtől.


A jövőben az 5G szabvány kiterjesztett lehetőségeinek és adatátviteli sebességének köszönhetően az ipari rendszerekhez és azok növekvő hálózataihoz ajánljuk a FIBOX ARCA fali kapcsolószekrényeket, amelyek optimális védelmet nyújtanak a rádió modemeknek és más kommunikációs képességű elektronikáknak. Mivel az üvegszálerősítésű polikarbonátból készült rendkívül robusztus és alacsony karbantartás igényű kapcsolószekrények teljesen rádióáteresztőek, a WLAN vagy más rádióalapú alkalmazások integrálása nem igényel külső antennákat és azokhoz szükségszerű burkolatokat. Így kiküszöbölhetők a fémházak esetén kényszerű antenna furatozási munkák a tömítési problémáikkal együtt. Másrészt a belső antennák alkalmazása minimalizálja a külső mechanikai erők által okozott károk kockázatát, például a beépített vezérlőszekrények szállítása közben vagy vandalizmus miatt. A jelenlegi EMC-szabványoknak köszönhetően a vezérlőszekrény elektronikája már nem igényel teljes árnyékolást, tehát szükségtelen drágább fémszekrények alkalmazása. Ugyanakkor az ARCA sorozatú műanyag házak jelentős előnyöket nyújtanak a szabványos fémházakhoz képest: Az ARCA szekrények olcsóbbak a hasonló méretű fémszekrényeknél, miközben ugyanúgy alkalmasak a durva, igényes beltéri és kültéri alkalmazásokhoz. Az IP66 / 67-es védettségű, habosított PUR-tömítésű műanyag házak -40 ° C és +80 ° C közötti hőmérsékletet képesek elviselni és az IK10-ig terjedő ütésállósági osztály révén a vandalizmus ellen magas biztonságot nyújtanak. A lemezacél házak deformáció okozta tömítettségi problémái is kivédhetők a műanyag házak stabil tömítettsége révén. Emellett a védőszigetelés miatt a már a földelés sem szükséges. Az innovatív kivitelről 2 videó készült, amelyen bemutatásra kerülnek a tokozatok által biztosított lehetőségek.
A képekre kattintva külön lapokon elérhető a termékcsalád részletes adattartalma.
=>Rendszer bemutató videó megtekintése (német nyelvű)
=>Image bemutató videó megtekintése (magyar felirattal)
FXCad alkalmazás:

megadott paraméterekhez történő FIBOX termék kiválasztáshoz.
A FIBOX tokozatok méret és alapanyag szerinti kiválasztását segítő applikáció német nyelven. A választható paraméterek közül legalább egy, vagy több megadásával terméklistát generál, amelyből tovább lehet a választást szükíteni. A konkrét típusra pedig adatok és térben mozgatható ábrák lesznek elérhetők.


=>FXCad megnyitása külön lapon (német nyelvű)