Készlet kisöprés AKCIÓ Kiárusítjuk egyes készleten lévő Fibox termékeinket.

A kiárusított termékek részletes adatai a link szerinti oldalon érhetők el, ahol további részletek linkjei találhatók.

Érdeklődés esetén szívesen állunk rendelkezésre fenti elérhetőségeinken.
Telekommunikációs tervezők és kivitelezők részére ajánlott robosztus, de mégis rádió frekvenciákat áteresztő üvegszálerősített ARCA kapcsoló szekrények
kültéri felhasználásra (is) a német FIBOX cégtől.


A jövőben az 5G szabvány kiterjesztett lehetőségeinek és adatátviteli sebességének köszönhetően az ipari rendszerekhez és azok növekvő hálózataihoz ajánljuk a FIBOX ARCA fali kapcsolószekrényeket, amelyek optimális védelmet nyújtanak a rádió modemeknek és más kommunikációs képességű elektronikáknak. Mivel az üvegszálerősítésű polikarbonátból készült rendkívül robusztus és alacsony karbantartás igényű kapcsolószekrények teljesen rádióáteresztőek, a WLAN vagy más rádióalapú alkalmazások integrálása nem igényel külső antennákat és azokhoz szükségszerű burkolatokat. Így kiküszöbölhetők a fémházak esetén kényszerű antenna furatozási munkák a tömítési problémáikkal együtt. Másrészt a belső antennák alkalmazása minimalizálja a külső mechanikai erők által okozott károk kockázatát, például a beépített vezérlőszekrények szállítása közben vagy vandalizmus miatt. A jelenlegi EMC-szabványoknak köszönhetően a vezérlőszekrény elektronikája már nem igényel teljes árnyékolást, tehát szükségtelen drágább fémszekrények alkalmazása. Ugyanakkor az ARCA sorozatú műanyag házak jelentős előnyöket nyújtanak a szabványos fémházakhoz képest: Az ARCA szekrények olcsóbbak a hasonló méretű fémszekrényeknél, miközben ugyanúgy alkalmasak a durva, igényes beltéri és kültéri alkalmazásokhoz. Az IP66 / 67-es védettségű, habosított PUR-tömítésű műanyag házak -40 ° C és +80 ° C közötti hőmérsékletet képesek elviselni és az IK10-ig terjedő ütésállósági osztály révén a vandalizmus ellen magas biztonságot nyújtanak. A lemezacél házak deformáció okozta tömítettségi problémái is kivédhetők a műanyag házak stabil tömítettsége révén. Emellett a védőszigetelés miatt a már a földelés sem szükséges. Az innovatív kivitelről 2 videó készült, amelyen bemutatásra kerülnek a tokozatok által biztosított lehetőségek.
A képekre kattintva külön lapokon elérhető a termékcsalád részletes adattartalma.
=>Rendszer bemutató videó megtekintése (német nyelvű)
=>Image bemutató videó megtekintése (magyar felirattal)
FXCad alkalmazás:

megadott paraméterekhez történő FIBOX termék kiválasztáshoz.
A FIBOX tokozatok méret és alapanyag szerinti kiválasztását segítő applikáció német nyelven. A választható paraméterek közül legalább egy, vagy több megadásával terméklistát generál, amelyből tovább lehet a választást szükíteni. A konkrét típusra pedig adatok és térben mozgatható ábrák lesznek elérhetők.


=>FXCad megnyitása külön lapon (német nyelvű)